Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3.Etap tüm hızıyla devam…

Antakya Belediyesi Hanımlar Lokalinde

Antakya Belediyesi Hanımlar Lokalinde Spor Günleri

Antakya Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde Antakya’lı hanımlara ücretsiz olarak sunulan hanımlara spor hizmeti 3. etabı tüm hızıyla devam ediyor. Üçer aylık periyodlar halinde gerçekleşen hanımlara spor hizmeti, Aralık – Ocak – Şubat aylarını kapsayan 3. etabına yoğun talepler ile devam ediyor. Antakyalı hanımlara yönelik sunulan hizmet, haftanın üç günü ikişer saat olmak üzere, konusunda uzman spor eğitmeni, diyetisyen ve Hanımlar Lokali’nin son teknoloji spor aletleri ile donatılmış spor salonunda veriliyor.
Antakya Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde verilen spor hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerin 0326 216 63 33 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.
Antakya Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde Antakya’lı hanımlara ücretsiz olarak sunulan Hanımlara Spor hizmeti 4. etabı için ön kayıtlar da başladı. Hanımlar Lokali bünyesinde üçer aylık periyotlar halinde ücretsiz olarak verilen Plates, Zumba ve aerobik seansları 4. etabı için ön kayıtların alınmasına Ocak ayı itibariyle başlandı. Açıklamada, Antakya Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde verilen ve Mart – Nisan – Mayıs aylarını kapsayan Plates, Zumba ve Aerobik seanslarına başvurmak ve bilgi almak isteyenlerin 0326 216 63 33 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.
-Selvi Günay-