Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’dan Hatay’a gelen Milli Eğitim Heyeti ziyareti:

Medeniyetler Korosu’na Millî Eğitim

Medeniyetler Korosu’na

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, MEB Bakan Danışmanı İbrahim Yasak, Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Gültekin Kekeçoğlu, Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Eyüp Tanyıldız ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’dan oluşan MEB heyeti, Medeniyetler Korosu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. MEB Heyeti’nin Medeniyetler Korosu ziyaretinde, Şef Berna Torun Özfırat yönetiminde seslendirilen eserler büyük beğeni topladı.
Etkinlik ardından, Antakya Medeniyetler Korosu’nu Ankara’dan gelen misafirleri ile dinlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, MEB Bakan Danışmanı İbrahim Yasak, Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Gültekin Kekeçoğlu, Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Eyüp Tanyıldız’ın ilk kez dinleme fırsatı buldukları medeniyetler korosuna hayran kaldıklarının altını çizerek, sergiledikleri performanstan dolayı Şef Berna Torun Özfırat ve Koro üyelerine teşekkür etti.
Düzenlenen konser sonrasında, Koro üyelerinin sohbet için kullandıkları salona geçen MEB Heyeti, burada Koro üyeleri ile sohbet ettiler. -Gökay Gökdemir-