Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYKOME 25.Toplantısında en önemli konu

Samandağ yeraltı otopark ve

Samandağ yeraltı otopark ve park projesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan, birçok kamu ve özel kurumu temsilcisinin üye verdiği Altyapı Koordinasyon Merkezi’nin (AYKOME) 25.toplantısı gerçekleştirildi. Gündemdeki 11 gündem maddesi ele alındı. Bu arada Samandağ yeraltı otoparkı ile park düzenleme projesi gündemin en ağırlıklı konusunu oluşturdu.
Modern şehirciliğin en önemli kıstaslarından biri olan altyapı hizmetlerinin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesini hedef alan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), 25. genel toplantısını 5 Temmuz Çarşamba günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, HBB Daire Başkanları, belediye personeli ve il genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların temsilcileri katılım gösterdi.
Kentteki altyapı çalışmalarının koordineli ve uyumlu bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla AYKOME Şube Müdürü Osman Tamer Sırım, gündeme alınan 11 gündem maddesi ve 3 ek gündem maddesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Resmi kurum ve kuruluşlardan gelen yetkililerin de katıldığı toplantıda, katılımcılara, Samandağ yeraltı otoparkı ve park düzenlenmesi projesi hakkında bilgi verilerek görüş ve öneriler alındı. -Selvi Günay-