Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Seyfi Dingil’den Ercan Topaca ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışma programı kapsamında gittiği Başkent Ankara’da, eski Hatay Valisi Ercan Topaca’yı Ankara Valiliği makamında ziyaret etti, fikir alışverişinde bulundu.
İskenderun’un geleceğini ilgilendiren projeler için temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden ve Belediye’nin Bakanlıklardaki işlerini takip etmek üzere bir dizi görüşmeler yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, temaslarını sürdürüyor.
Projeler ile ilgili bakanlıklara ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Bölge milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve bürokratlarımız ile her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar” dedi.
Dingil, yoğun Ankara ziyaret trafiği içerisinde, eski Hatay Valisi Ercan Topaca’yı da Ankara Valiliği makamında ziyaret etti, fikir alışverişinde bulundu. Sohbetin ana konusu Hatay olurken, ikili, oldukça samimi bir atmosferde, Hatay’daki mevcut durumu konuştu. -Cemil Yıldız-