Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlik Aracı

Şoförler Odası ile Halk

Şoförler Odası ile Halk Otobüsleri Kooperatifi sorunu aşmaya çalışıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin, özel halk otobüsleriyle işbirliği içinde kentte yerleştirmeye çalıştığı “Tek elden  modern yolcu taşımacılığı” uygulamasında, Şoförler Odası ile Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimleri arasındaki sorunlar henüz giderilemedi. Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz, iki kurumun başkanıyla bir araya geldi. TEKSÖZ, görüşme sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Hatay’ın ulaşım konusunda istişarelerimiz devam ediyor. Amacımız, halkımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde varacağı noktaya ulaşması. Biz, şoför esnafımız ve B.Ş.B. UKOME arasında köprü görevimizi yapıyoruz. Her zaman halkımızın yanındayız. Şoför esnafımızın mağdur olmadan sağlıklı bir sisteme geçilmesi için çaba harcamaktayız. Diğer illerdeki sistemi de araştırıyoruz. Sağlıklı bir yapı kurulması için uğraşıyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Bütün emeği geçenlere teşekkürler.”

Teksöz, Yılmaz ile Kadife arasındaki görüşmeye, Serinyol Şoförler Odası Başkanı Ferit Gürel ile Birlik Yöneticisi Ganim Kıt da katıldı.

-Cemil Yıldız-