Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağla, Arda ve Halil, Güneş’li…

Güneş Eğitim Kurumu, Türkiye

Güneş Eğitim Kurumu, Türkiye genelindeki ilk 10.000 sıralama arasında 43 Güneş Eğitim Kurumu öğrencisi olduğunu duyurdu. Dün, eğitim kurumunda öğrencilerle birlikte düzenlediği basın toplantısında, bu yıl da önemli başarı ve birinciliklere imza attıklarının altını çizen Güneş Eğitim Kurumları Temsilcisi Hasan Kükrek, şu bilgileri verdi:
“Sistemin getirdiği zorunlulukla; Güneş, Birey, Z-Küp Özel Öğretim Kursu işbirliği ile yeni bir üniversite tercih sürecinde yeniden karşınızdayız. Herkesin bildiği gibi, 2018 yılı üniversite hazırlık süreci bakımından birçok değişiklik ve yeniliğin yaşandığı bir yıldı. Sınav sistemi, puan türleri ve çeşitleri değişti. Sınav sistemindeki değişiklik puan türleri değişikliği sıralamaları da değiştirdi. Bu sistem değişikliği öğrenciler üzerinde birçok olumsuz etkilere neden oldu. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Güneş, Birey, Z-Küp Özel Öğretim Kursları olarak yılların verdiği deneyimle tüm bu sıkıntıları aşmış ve kurs öğrencilerimizi mutlu sona ulaştırmıştır.
Öğrencilerimizin önce kendi kişisel gayretleri, aile ve okudukları okullarının emekleri bu başarıda etkili olmuştur. Öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyoruz. 2017-2018 öğretim yılında Güneş, Birey, Z-Küp kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimiz büyük oranda kendilerini mutlu edecek puan ve başarı sıralaması yakalamışlardır.
Şu anda Türkiye sıralamasında ilk 10.000’de (on bin) 43 öğrencimiz tercihlerini yapmak üzere karşımızda durmaktadır. İlk 1000 (bin) e giren üç öğrencimiz; Çağla Dikbaş-Türkiye Say. Sırası 117 Hatay Birincisi, Arda Çapar-Türkiye Say.Sırası 527, Halil Kayalar-Türkiye Say.Sırası 808.”
Özel Güneş Eğitim Kurumu Yöneticisi Hasan Kükrek, verdiği bilgilerin ardından, gurur duydukları öğrencileri, ailelerini ve okullarını tebrik etti, hediyelerini takdim etti. -Gökay Gökdemir-