Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cebesoy Savaş’a teşekkür etti ve ekledi:

Milletvekilleri ile Antakya Belediyesi

Milletvekilleri ile Antakya Belediyesi spora neden uzak?

Hatayspor emektar kalecilerinden, geride kalan sezon Hatay Birinci Amatör Küme’de Antakyaspor’u şampiyon yapan Teknik Direktör Mete Cebesoy, sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak gerektiğini belirtti.
Yazılı açıklamasında, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın spora desteğinden memnun olduklarını belirtirken, ilimiz Milletvekilleri ile Antakya Belediyesi’nin spora neden destek vermediğini ise merak ettiğini açıkladı.
Her yaşta kişinin spor yapabilmesi için teşvik edilmesi gerektiğini belirten Mete Cebesoy, şunları paylaştı:
“Her türlü branşta spor çok önemli. Özellikle gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek, hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfi Savaş elinden gelen gayreti gösteriyor. Her takımın deplasman yolculuklarına otobüs tayin ediyor.
Şampiyon olduğumuz bu yıl, deplasman yolculuklarımızda, Hatay Büyükşehir Belediyesi; otobüs tayin ederek, başarıyı teşvik ederek, başarılı olmuş sporcuları bizzat takip ederek, onları ödüllendirerek, takım ve branş açısından ayrım yapmaksızın spora destek olmaya çalışıyor. Öyle ki, bu spor branşlarından geleceğin yıldızları çıkar, ilimizi ve ülkemizi her platformda başarıyla temsil eder. Gençlerimiz de spora yönlendiği için birçok olumsuz alışkanlıklar ve davranışlardan uzak durur. Asıl kahramanlık da budur bence.
Fakat üzüldüğüm bir konu, futbol gibi büyük kitleleri peşinden sürükleyen bir branşa Antakya Belediyesi ve Milletvekillerinin uzak durması. Şehir merkezlerine, Sayın Lütfi Savaş gibi birkaç saha kazandırmaları adına elini taşın altına koymalarını beklerdim. Ben, spor camiası ile görüşüyorum. Herkesin ortak bir beklentisi var. Bu beklenti, halkın spor gereksinimleri için futbol ve farklı branş sahalarının insanların yoğun olduğu şehir merkezindeki semtlere kurulmasıdır.” -Cemil Yıldız-