Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li vekil Antakya çarşısını dolaştı

Halktaki 16 Nisan nabzı

Halktaki 16 Nisan nabzı “hayır” şeklinde…

CHP’li Vekil Serkan Topal’a göre, Antakyalılar, egemenliklerini kimseye devretmemek için 16 Nisan referandumunda “HAYIR” diyecek. Çalışmalarına geçtiğimiz hafta sonunda Antakya ilçesinde devam eden Topal, Antakya İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile beraber; Antakya ilçesi Meydan Çarşısı, Uzun Çarşı ve Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını ziyaret ederek HAYIR’lı işler diledi.
Ziyaret ettiği işyerlerinde, anayasa paketinde milletin hayrına tek bir madde olmadığını ifade eden Topal, yapılmak istenen değişikliklerle, ülkenin tapusunun tek adama verilmek istendiğini, bu yetkinin asla ve asla bir kişiye verilemeyeceğini anlattı.
Milletvekili Topal, konuşmasında, “Kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e bile verilmeyen bu yetkiyi, şimdi kendi ellerimizle birilerine devredemeyiz. Referandumda ‘Hayır’ diyerek, Türkiye’nin göz göre göre bir diktatörlüğe dönüşmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Milletvekili Serkan Topal, “Bu, bir karşı devrim hareketidir” başlığı altındaki açıklamalarında özetle şunları söyledi:
“Türk Milleti, sandık önüne geldiği zaman, Mustafa Kemal Atatürk’ün Saray’dan alarak kendisine verdiği egemenliği kendi rızasıyla götürüp Saray’a teslim etmeyecektir. Cumhuriyetin reklam arası olmadığını, aklıyla alay edenlere gösterecektir. Anayasa değişikliğiyle dayatılan, açık bir karşı devrim hareketi olarak, egemenliği halktan alıp Saray’a verme girişimidir. Bu 18 maddenin arkasına saklananlar bilmelidirler ki, bu teklif, Türk Milleti’nin sinesine çarptığında un ufak olacaktır.
Cebimizdeki nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet payidar kılma görevi veriyor. Cebimizde taşıdığımız Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı, bize, ülkeye sahip çıkmak ve Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet payidar kılmak görevi veriyor.
İşte bugün, ülkemize sahip çıkmanın en zorunlu olduğu günleri yaşıyoruz. Herkes, 16 Nisan tarihine kadar en az bir kişiyi daha HAYIR’lı olan HAYIR’a ikna etmek için çalışmalıdır. Türkiye’nin geleceği ve bağımsızlığı için mücadele etmeye devam edeceğiz. Partili tek adama, keyfi yönetime, yetkisiz vekillere, açlık sınırında yaşamaya ‘Hayır’ diyoruz.” -Cemil Yıldız-