Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk şenliklerinde coşkulu final

Defne Belediye Başkanı Dr.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın talimatıyla, çocuklara karne armağanı olarak hayata geçirilen “Çocuk Şenlikleri”, sezon finalini coşkulu etkinlikle gerçekleştirdi.
Bütün bir yaz eğlenceyi mahalle mahalle halkın ayağına götüren Defne Belediyesi, gerçekleştirdiği Çocuk Şenlikleri ile tüm vatandaşlardan tam not aldı. Balıklıdere Mahallesi’nde gerçekleşen finalde, çocuklar okullar açılmadan gönüllerince eğlenip çocukluklarının tadını çıkardı.
Tiyatro oyunları, birbirinden heyecanlı animasyonlar, yüz boyama etkinlikleri, çeşitli yarışmalar ve hediyeler ile çocuklara yaz tatillerinde unutamayacakları bir gün yaşatan Defne Belediyesi, çocuklara verdiği önem ve hassas çalışmaları ile alkış topladı. Çocukların yanı sıra ailelerinin de eğlenceye katılım gösterip hoşça vakit geçirdikleri Defne Belediyesi Çocuk Şenlikleri gelecek yaz görüşmek temennileriyle sona erdi.
Balıklıdere Mahallesi sakinleri, yapılan bu güzel hizmet için Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve ekibine teşekkür ettiklerini dile getirdi. -Mutlu YANIK-