Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Çerçeve 2. Şubesi hizmete girdi …

İşletmeciliğini Münir Kılıç’ın yaptığı

İşletmeciliğini Münir Kılıç’ın yaptığı Defne Çerçeveleri 2. Şubesinin açılışı, geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli törenle gerçekleştirildi. Çekmece Mahallesi Yeşilkent Caddesi üzerinde yer alan şube açılışı, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman tarafından yapılırken, açılışta çok sayıda seçkin davetli topluluğu yer aldı.
Başkan Yaman, açılışta yaptığı konuşmada, yatırımdan dolayı işletme sahibi Münir Kılıç’ı tebrik etti, 2. şubeyi açmasının, bu işi iyi yapıyor olduğunun, bundan sonra da gelişmeye devam edeceğinin göstergesi olduğunu ifade etti.
İşletme sahibi Münir Kılıç’ta konuşmasında “10 yıllık sektörel tecrübelerimizi kullanarak Defne Çerçevelerini 2010 yılında kurduk. Amacımız müşterilerimizin sektörel taleplerini, en kaliteli ürünler ve en uygun fiyatlarla karşılamaktır. Sektörel birikimimizin yanı sıra ilkeli ve dürüst yaklaşımımız ve her geçen gün büyüyen ürün yelpazemiz ile Türkiye’nin en seçkin firmalarının ürünlerini sunuyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için de 2. Şubemizin açılışını yaptık” dedi.
İşletmede, Türkiye’nin seçkin fabrikalarında üretilen dekoratif ayna, varak ayna, boy aynası, tablo çeşitleri, resim çerçeve çeşitleri yanı sıra zengin aksesuarların satışının yapılacağı bildirildi.   -Mehmet ÖZGÜN – Yusuf Cemil KARAÇAY-