Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne’de 3 yatırım

Defne Belediyesi, 2017 yılında

Defne Belediyesi, 2017 yılında 3 önemli projeyi tamamlamak istiyor.

Defne Belediye Başkanı Op.Dr İbrahim Yaman, yapımı devam etmekte olan çalışmaları yerinde incelemek üzere Akdeniz, Aşağıokçular, Gümüşgöze ve Döver Mahallelerini ziyaret etti.
Teknik ekibiyle birlikte, Akdeniz ve Gümüşgöze Mahallelerinde yapılmakta olan çok amaçlı salonların takibini ve incelemesini yapan Başkan Yaman, Aşağıokçularda yapımı süren yol çalışmaları ve Döver Mahallesi’nde gerçekleşen duvar yapım işlerini de kontrol etti. Çalışma yapan işçilerden bilgi alan Başkan Yaman, daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.
Başkan Yaman, 3 yatırımla ilgili görüşlerini şöyle özetledi:
“Defnemizde, her mahallemiz ile ilgili güzel projelerimiz var. Gittikçe büyüyen, gelişen bir Defne olarak güzel yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Çok amaçlı salonlarımız mahallelerimize yeni bir soluk getirecek. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği salonumuz aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacak. Vatandaşlarımızın isteklerini birebir dinlemek ve beraber çözüm üretmek, Defneli olma bilincini kuvvetlendiriyor. Defne’nin, Defnelilere layık bir kent olması için var gücümüzle çalışıyoruz.” -Cemil Yıldız-