Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dev projede hassas çalışmalar

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü’nce (HATSU) yapılan Antakya 2. Grup Odabaşı-Güzelburç-Narlıca (Mobilyacılar Sitesi) Kanalizasyon Şebeke İnşaatının hızla ilerlediği ifade edildi.
Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçtiği belirtilen projenin muhtelif noktalarda kapsamlı şekilde devam ettiğini aktaran Genel Müdürlük, kanalizasyon şebekesi çalışması ile Odabaşı, Güzelburç ve Narlıca mahallerinin kanalizasyon ile yağmur suyu hattı ihtiyacının karşılanacağını bildirdi.
Söz konusu mahallelerde yapımı süren kanalizasyon inşaatı çalışmaları esnasında cadde ve sokaklarda mevcut elektrik, internet, doğalgaz, içme suyu, yağmur suyu ve sulama hatları ile sık sık karşılaşıldığını belirten HATSU, yolun enine ve boyuna geçen mevcut altyapı tesislerine zarar vermemek adına çalışmaların hassas şekilde sürdüğünü vurguladı.
Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında döşenecek 98 bin metre kanal şebekesinin 91 bin metresinin bittiğini belirten Genel Müdürlük, döşenecek 10 bin metre yağmur suyu hattının ise 7 bin metresinin tamamlandığını açıkladı. Proje kapsamında yapılacak olan 4 adet terfi merkezinin çalışmalarının başlanacağını aktaran İdare, sağlıklı bir gelecek ve temiz bir çevre için altyapı yatırımlarının süreceğini kaydetti. Mehmet ÖZGÜN