Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erol, A Milli Takımda

Hatayspor’un geçen sezon “İşe

Hatayspor’un geçen sezon “İşe yaramaz” diye ‘BEDAVA’ serbest bıraktığı Erdal Erol Alkan, A Milli Futbol Takımı’na seçildi.

Bordo-Beyazlı ekipte 21 Ocak 2015 ile 2 Mayıs 2016 tarihleri arasında kalan, ancak forma şansı bulamayan Erdal Erol Alkan, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından A Milli Takım’a seçildi.
Hatayspor’un serbest bıraktığı E.Erol, şans bulduğu takdirde 9 Kasım’da Romanya, 13 Kasım’da Arnavutluk ile oynanacak olan maçlarda muhtemelen A Milli Takım forması giyebilecek. Surinamlı bir anne ile Türk babanın oğlu olan Erdal Erol Alkan, Hatayspor’dan ayrıldıktan sonra Hollanda’nın FC Dordrecht takımında oynamaya başladı.
Erdal Erol, defans mevkiinde stoper olarak görev yapıyor. 23 Yaşında ve 1.90 boyunda olan E.Erol, aynı zamanda sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Hollanda doğumlu olan E.Erol, Elazığspor ve İstanbul BB’nin altyapılarında yetişti, daha sonra Elazığspor, Kocaeli Birlik ve Hatayspor forması giydi. Hatayspor geçen sezon serbest bırakınca da yeniden Hollanda’ya döndü. 22 yaşındaki E.Erol, Hatayspor’da ayrıldıktan sonra, geçen yıl Türk Milli Takımı U21’de forma giydi. Şimdi de A Milli forma şansı yakaladı. -Cemil Yıldız-