Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnafın Gündeminde ‘Sorunlar Var’

İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulunan

İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulunan İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinin gündeminde, sanayici ve esnafın sorunları yer aldı, çözüm yolları masaya yatırıldı.

Bölgede yaşanan ekonomik sıkıntılardan en fazla etkilenen sanayici ve esnaf kesimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na (İTSO) gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde hem bu sorunları konuşma fırsatı buldu, hem de sorunlara çözüm yolları aradı.

-Elbirliği şart-

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Oda olarak her zaman Sanayi Esnafımızın yanında olarak sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Sanayi Sitesi’nin yeni yerine taşınması noktasında önemli mesafeler alındığını gözlemliyoruz. Bu konuda bizler de en yetkili birimlerle görüşerek, işlerin hızlandırılması için çalışıyoruz” dedi. “Sanayi Esnafı olarak sizleri her zaman yanımızda görmekten dolayı onur duymaktayız” diyen İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ise, “İTSO’nun ve sizlerin, sanayimizin yeni yerine taşınması noktasında gösterdiğiniz gayretler sonucu işlerimiz daha da hızlandı. Elbirliği ile İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırılması için çalışacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda, sanayi esnafı olarak her zaman yanınızda olduğumuzu da belirtmek isteriz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Necat Özkaya da hazır bulundular. Tamer Yazar