Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gadir-i Hum Paneli

Gurbetçileri bir araya getirdi

Gurbetçileri bir araya getirdi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha: “Almanya’nın dört bir yanında yaşayan Arsuzlu, Antakyalı, Adanalı, Mersinli gurbetçilerimizden yoğun ilgi gördük, gönül köprüsü kurduk.”

Mannheim Defne Derneği tarafından düzenlenen 8. Gadir-i Hum Paneli Hatay’dan da birçok ismi Almanya’da buluşturdu. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve EHDAV Genel Başkanı Ali Yeral, toplantıda birer konuşma yaparak, Almanya’dan Türkiye’ye yönelik mesaj verdiler.
Toplantının kendileri için keyifli geçtiğini ve birleştirici bir nitelikte sonuçlandığını ifade eden, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Mannheim Defne Kültür Derneği’nin ev sahipliği yaptığı Ğadir Hum Bayramı ve Kardeşlik Paneli’nde, Gadir Hum ve Ehlibeyt sevgisinin birleştirici ve kaynaştırıcı gücünün en üst noktada hissedildiği bir panel gerçekleştirdik” derken, şunları söyledi:
“Almanya’nın dört bir yanında yaşayan Arsuzlu, Antakyalı, Adanalı, Mersinli gurbetçilerimizden yoğun ilgi gördük, gönül köprüsü kurduk. Almanya’dan Hatay’a uzanan bu kardeşliğin tüm dünyaya örnek olmasını diliyorum.” -Tamer Yazar-