Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gala Hatay’da

“İki İyi Çocuk” Filminin

“İki İyi Çocuk” Filminin Galası Antakya’da yapıldı

“İki İyi Çocuk” adlı, çekimleri ilimizde gerçekleşen filmin Gala’sı önceki akşam yine ilimizde gerçekleşti. Filmin gösterimi ise 24 Ağustos Cuma günü yapılacak. Filmin Yönetmeni Mehmet Demir Yılmaz, Antakya Palladium AVM’de gerçekleştirilen galadaki açıklamasında, her kesimden insanın izleyebileceği, seveceği ve hoşlanacağı türden bir film çekimi yapıldığını ve izleyicilerin beğeniyle filmi takip edebileceklerini anlattı.
Film Yönetmeni Mehmet Demir, açıklamalarına devamla, “Hikayesi Hatay’da geçen, iyiliğe dokunan, iyiliği öven, dünyada iyi şeylerin olabileceğini gösteren bir film çektik” dedi.
Yönetmen Yılmaz, şöyle devam etti:
“Ben Antakyalıyım. İlk sinema filmimi de Hatay’da gerçekleştirdim. 24 Ağustos günü vizyondayız. Heyecanlıyız. Seyircisiyle buluşsun her şey güzel olacak inşallah.”
Antakya Palladium AVM’de Perşembe akşamı gerçekleşen Gala ile film gösterimine Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ile kentin tanınmış sinema, sanatsever isimleri ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Filmde oynayan Sevcan Yaşar, naif ve tatlı bir Antakya kızını canlandırdığını belirterek, “Antakya insanının sıcaklığını yansıtan bir film oldu. Sıcak bir aile filmi” Şekline duygularını ifade etti. Filmin oyuncularından Kazım Karakadıoğlu da güzel bir ekiple çalıştıklarını, çok eğlenceli set zamanı geçirdiklerini anlatarak, Antakya’nın hoşgörüsüne ve kardeşliğine uyan bir film çekildiğini kaydetti.
İzleyiciyle 24 Ağustos’ta buluşacak “İki İyi Çocuk” adlı filmde, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesi anlatılıyor. -Selvi Günay-