Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

“Gerdek Gecesi”nden kahkaha tufanı …

HBB Şehir Tiyatrosu, yeni oyunlarının ilk gösterimini yaptı …

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, “Gerdek Gecesi” adlı yeni oyununun ilk gösterimini, önceki gün beğeniye sundu. Antakya Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu kalabalık izleyici topluluğu kahkahalar eşliğinde büyük bir keyifle izledi.
Tiyatro oyununa Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Tiyatro sonunda açıklama yapan Maden, Mustafa Kemal Atatürk’ün sanat ile ilgili görüşlerini hatırlatarak, Hatay’da bu tür etkinliklerin ve sanat icralarının yapılmasını çok olumlu bulduğunu dile getirdi. Maden, Şehir Tiyatrosu oyuncularına ve oyunu izlemeye gelen tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Tiyatro Şube Müdür Vekili Mustafa Vejdi Koçak, “Bugün ‘Gerdek Gecesi’ adlı oyunumuzun ilk gününü yaşadık, mutluyuz, emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Genel Sekreter Yardımcımız Ahmet Kilisli ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanımız Mehmet Bozkurt’a teşekkür ediyorum. Tiyatromuz, Hatay’ın her köşesinde olmaya devam edecek” dedi. Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR