Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gülbin, bu kez resimleriyle…

Kaymakam öyle dedi: “12

Kaymakam öyle dedi: “12 Yıl önce hedefi 12’den vurmuştu”

Bundan tam 12 yıl önce katıldığı Türkiye Engelli Okçuluk Şampiyonası’nda Türkiye birinciliği elde eden Hataylı sporcu Gülbin Su, bu kez asli mesleği olan Öğretmenliği ve resim sergisi ile ön plana çıktı ve adından bir kez daha söz ettirdi. Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, Gülbin Su için, “Gülbin hanım sadece iyi bir öğretmen değil, aynı zamanda çok iyi de bir sporcu. Okçuluk dalında önemli başarılara imza attı. ‘Hedefi tam 12’den vurarak’ adını paralimpik oyunlarına kadar yazdırdı” dedi. Samandağ Zübeyde Hanım Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülbin Su rehberliğinde hazırlanan açılışa İlçe Kaymakamı Dr. Cahit Çelik, Kaymakam Adayı Abdullah Arslantürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Zübeyde Hanım Ortaokul Müdürü Emin Sat, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
-KAYMAKAM’DAN TEBRİK-
Resim Öğretmeni Gülbin Su’yu başarılarından dolayı kutlayan İlçe Kaymakamı Çelik, “Gülbin hanım, sadece iyi bir öğretmen değil, aynı zamanda çok iyi bir sporcu. Okçuluk dalında önemli başarılara imza attı. ‘Hedefi tam 12’den vurarak’ adını paralimpik oyunlarına kadar yazdırdı. 2006’da Çek Cumhuriyeti’nde yapılan Avrupa Şampiyonası’na katıldı ve ikincilik kazandı. Ardından Güney Kore’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda üçüncülük elde etti ve 2008’de Çin’in Pekin kentindeki Paralimpik Oyunları’nda dördüncü oldu. Olimpiyatların ardından katıldığı uluslararası şampiyonalarda da dereceler kazandı. Her türlü zorluğa rağmen bu başarıları gösteren Gülbin Su hocamızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Sergide; karakalem, pastel, suluboya, mozaik, maske, akrilik türlerinde 400 resim sergilendi. İlçe Kaymakamı Dr.Cahit Çelik, sergide emeği geçen öğrencilere ve onlara rehber olan Öğretmenlere teşekkür etti. -Cemil Yıldız-