Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay ve Sivas Başkanları fikir alışverişinde bulundu

Hataylı Oda Başkanları, Sivas

Hataylı Oda Başkanları, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret etti.Köksal, ziyaretine gelen Başkanlara, Sivas’ın el sanatlarından ve yöresel ürünlerinden hediye etti.
Hatay’dan gelen Oda Başkanlarını makamında misafir eden Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, ziyaretlerinden dolayı başkanlara teşekkür etti. Gerçekleşen ziyarete İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz katılım gösterdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölgesel ekonomi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
-SAMİMİ SOHBET-
Sivaslıların misafirperver olduğunu ve misafirlerini en güzel şekilde ağırlamaya gayret gösterdiğini vurgulayan SESOB Başkanı Beşir Köksal, “Hatay’dan gelen değerli başkanlarımızın ziyaretleri bizleri de memnun etmiştir. Başkanlarımızla bir süre sohbet edip, çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Köksal, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirirken, Sivas’ın tarihi, turizm ve ticareti hakkında Hatay’dan gelen misafirlerine bilgi verdi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de yaptıkları konuşmalarda, bu ziyaretlerin karşılıklı olması halinde, Türkiye’nin iki tarihi ve kültürel şehri arasında daha güçlü bir birliktelik olacağı mesajını verdiler.
-BİRBİRİMİZE YARDIMCIYIZ-
Esnaf teşkilatı olarak her ilde ve ilçede teşkilatları bulunduğunu, oda başkanlarının da bu anlamda birbirlerine yardımcı olduğunu hatırlatan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Beşir Başkanımızı, çalışmalarıyla yakından takip ediyoruz. Başkanımız, esnaf teşkilatımıza yıllarda hizmet verdi. Üst kuruluşumuz olan TESK’de Denetim Kurulu Başkanlığı da yapıyor. Sivas’a gelip de Başkanımızı ziyaret etmeden gitmek olur mu? Bizleri misafir ettiği için Sivas ESOB Başkanımız Beşir Köksal’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
SESOB Başkanı Beşir Köksal, kendisini ziyarete gelen Başkanlara, Sivas’ın el sanatları ile yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler takdim etti. -Tamer Yazar-