Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’dan 9 Lise Ankara’da

Fizy 20. Liselerarası Müzik

Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması Cuma Günü Başlıyor

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu olan Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması, Ankara elemeleri ile devam ediyor. Yoğun bir hazırlık döneminin ardından liseli gençlerin bütün heyecanı ile hazır olacağı günde, Hatay’dan 9 Lise Ankara’da sahneye çıkacak.
Başvuru rekoru kırılan Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın eleme etapları devam ediyor. “Dünya’nın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın Ankara elemeleri, 31 Mart- 1 Nisan tarihlerinde, 28 ilden 140 okulun katılımıyla Ankara MEB Şura Salonu’nda yapılacak.
Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın Ankara elemelerinde Hatay’ı temsil edecek olan; TED Hatay Koleji Özel Anadolu Lisesi ‘Athena’dan Beyoğlu’nda Gezersin’, Karaağaç Nuran Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi & İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi ‘Athena’dan Kafama Göre’, Özel Hatay Güneş Lisesi & Hatay Fen Lisesi ‘Aylin Aslım’dan Bir Çocuk Sevdim’, Özel Hatay Doğuş Anadolu Lisesi ‘Athena’dan Kime Ne’, Antakya Anadolu Lisesi ‘Red Hot Chili Pappers’tan Dani California’, Final Temel Lisesi & 19 Mayıs Anadolu Lisesi ‘Demir Demirkan’dan Aşktan Öte’, Hatay Pusula Bilgi Temel Lisesi ‘Ah Bir Ateş Ver’, Narlıca Anadolu Lisesi ‘Birol Namoğlu’ndan Muhtemel Aşk’, Özel Hatay Uğur Anadolu Lisesi ise ‘Demir Demirkan’dan Aşktan Öte’ şarkılarını seslendirecek.
Hataylı öğrencilerin profesyonel olarak hazırlanan sahnede performanslarını sergileyeceği Ankara elemelerinde kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Samsun, Adana, Gaziantep, Rize, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Diyarbakır, Ordu, Zonguldak, Çorum, Şanlıurfa, Ağrı, Çankırı, Osmaniye, Tokat, Hatay, Giresun, Batman, Van, Bolu, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük, Nevşehir, Aksaray, Malatya ve Ankara’dan 140 lisenin yarışacağı elemelerde arkadaşlarını desteklemek isteyenler yarışmayı ücretsiz izleyebilecek.
-Mehmet Özgün-