Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Yönetimi mesajı Bordo-Beyaz sevdalılarına:

Bir Avuç Provakatöre Aldırış

Bir Avuç Provakatöre Aldırış Etmeden Desteğe Devam…

Hatayspor Yönetim Kurulu, Bordo-Beyazlı renklere gönül vermiş gerçek sevdalılara mesaj olarak, son dönemde bir avuç provokatörün türeyerek Kulübe zarar veren davranışlar sergilediğine vurgu yaptı ve bunlara alet olunmaması dileğinde bulundu.
Hatayspor Yönetim Kurulu’nun açıklaması şöyle:
“Geçen sezon büyük mücadele vererek şampiyonluğa ulaşan Hatayspor’umuz, bu sezon Spor Toto 1. Lig’de yine büyük mücadeleler vererek şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Alt yapı takımları, spor okulları ile de geleceğin sporcularına umut ve spor sevgisi aşılıyor.
Hatayspor, bulunduğu her ligde örnek davranışlar sergileyerek, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bir spor kulübüdür. Hatayspor’un bir misyonu da, tribünlerdeki kadın ve çocuk seyirci sayısını arttırmaktır.
Yönetimimiz, bu amaca yönelik adımlarını kararlılıkla atarak, tribünlerde küfrün ve şiddetin önüne geçmek için her türlü önlemini almıştır.
Takımımız, kendilerini sadece Hatay’ın veya bir grup taraftarın izlemediğinin farkında olup, her zaman tüm taraftarına, Hatay’a ve tüm Türkiye’ye, en önemlisi spora ve sporcuya yakışmayacak hareketlerden uzak durmuştur.
Taraftarımızdan beklentimiz de, tribünde Hatay’a ve Hatayspor’a yakışır şekilde, sahada 90 dakika boyunca ter döken futbolcularımıza ve özveriyle işlerini yapmaya çalışan teknik heyetimize desteklerini göstermeleridir. Son zamanlarda tribünlerimizde, futbolcularımıza ve teknik heyetimize yakışıksız cümleler sarf eden, onur kırıcı hakaretlerde bulunan, sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azınlıkta olan provokatörler türemiştir. Hatayspor sevdalılarından beklentimiz, bu provokatörlere kulak asmadan, Spor Toto 1. Lig’de bu sezon ilk kez mücadele eden takımımıza sonuna kadar sahip çıkmalarıdır.” -Cemil Yıldız-