Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

HATSU çalışması ile su israfının önüne geçiliyor …

İçme suyu tesislerinde bakım onarım …

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletiminin sürekli halde sağlanması adına içme suyu tesislerinde ve kuyularında bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Altınözü ilçesine bağlı Yunushan Mahallesi’ne su iletimi görevi gören kuyuda arızalanan dalgıç pompanın yenilendiğini aktaran Genel Müdürlük, yapılan çalışma ile su iletiminin ve içme suyu deposundaki su seviyesinin normale döndüğünü belirtti.
HATSU Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan yenileme çalışması sayesinde hatlara su iletiminin de düzene girdiğine vurgu yapan HATSU, tesislerdeki elektrik panolarında, jeneratörlerde, haberleşme sistemleri, kuyu pompaları ve diğer ekipmanlarda da bakımlarının yapıldığını aktardı.
Gece-gündüz demeden oluşabilecek problemlere hızlı şekilde müdahale etmek için ekiplerin vardiyalı şekilde görev yaptığını aktaran HATSU, yapılan planlı çalışmalar sayesinde depo taşmaları ve su israfının önüne geçildiğini vurguladı. Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR