Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HDHO mesleki eğitim semineri

Dişhekimleri bilgi yeniledi Hatay

Dişhekimleri bilgi yeniledi

Hatay Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu’nun her ay düzenli olarak yaptığı Meslektaşlarını Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı, hafta başında, 19 Şubat Pazartesi günü yapıldı. Hatay Dişhekimleri Odası hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, mesleğe yönelik son yasal düzenlemeler ve meslek birliklerine karşı son dönemlerde yapılan haksız eleştirilere yönelik gelişmeler hakkında tüm üyelere bilgi verildiği kaydedildi.
Oda Başkanı Nebil Seyfettin, etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi:
“Meslek Odalarının her zamankinden daha çok dayanışma içinde olmaları konularında fikir birliğine ardık. Odamızın aylık olağan toplantısının bilimsel oturumunda, Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız-Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Rezzan Güner tarafından ‘Muayenehane Pratiğinde Oral Cerrahi Uygulamalar’ konusunda sunum yapılmıştır.
Hocamız, Hemşerimiz olup, geçici olarak bir yıllığına MKÜ Dişhekimliği Fakültesi’nde misafir Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır. Hatay’ın tüm ilçelerinde, serbest ve kamuda çalışan Dişhekimleri, Fakülte’mizde görev yapan Öğretim Görevlileri ve İntör Dişhekimlerinin katıldığı Bilimsel Toplantımız, büyük bir ilgi ve başarıyla tamamlanarak, Odamızın bayan Dişhekimlerinin yaptıkları yöresel ikramlarla son buldu. Hocamıza ve tüm meslektaşlarımıza katılımlarından ve duyarlılığından dolayı HDO olarak teşekkür ediyoruz.” -Selvi Günay-