Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet yine mağduriyete dönüştü

Aşağıokçular’da altyapı çalışmaları ardından

Aşağıokçular’da altyapı çalışmaları ardından sokaklar delik deşik halde bırakıldı

Hatsu’nun hizmet programı kapsamında yaptığı altyapı ve kazı çalışmaları ardından Gazi Mahallesinde yaşanan mağduriyetin aynısı, Defne ilçesine bağlı Aşağıokçular Mahallesinde de yaşanmaya başladı. Aşağıokçular Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmaları ardından sokaklar yine delik deşik, çukurlu bir vaziyette bırakıldı ve hizmet maalesef mağduriyete dönüştü.
Mahalle sakinleri, Hatsu’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti, ancak iş bitimi ardından sokaklarının eski haline getirilmesinin önemine vurgu yaptı. Emniyet Müdürlüğü hizmet binasından itibaren mahalledeki tüm sokakların yaklaşık 4-5 aydır delik deşik, çukurlu bir vaziyette, toz toprak içinde bırakıldığını söyleyen mahalle sakinleri, bu durumun kendilerini mağdur durumda bıraktığını ifade etti.
Aşağıokçular Mahalle Muhtarı Hüsamettin Uzun, mahallelerinde hem içme suyu döşeme hattı çalışmaları yapıldığını hem de Doğal Gaz kazı çalışmaları gerçekleştirildiğini söyledi, ancak bu güzel hizmetler ardından sokaklarının eski haline getirilmediğini, mağduriyet oluşturacak bir halde bırakıldığını söyledi. Hem vatandaşların hem araç sürücülerin sıkıntılı bir durumda bırakıldığını belirten Muhtar Hüsamettin Uzun, yetkililere seslenerek, mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmaların bir an önce yapılmasının gerekliliğini dile getirdi.
-Mehmet ÖZGÜN-