Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam, öğretmenlerle…

Kaymakam Şengök, ilçede görevli

Kaymakam Şengök, ilçede görevli 48 Sözleşmeli Öğretmenle bir araya geldi.

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, ilçede görev yapmakta olan aday Öğretmenlerle toplantıda buluştu. Toplantı gelişinde çiçekle karşılanan İlçe Kaymakamı, çocukların Öğretmenlere emanet edilirken, onlara bakışın sadece bir Öğretmen boyutu ile değil, eğitim hayatı boyutunda da önem vermek suretiyle daha iyi bir insan olmalarını sağlamak olarak düşünülmesi gerektiğinin altını çizdi.
-BEKLENTİLERİ DİNLEDİ-
Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte 17 Ocak Çarşamba günü ilçemizde görev yapan Aday Öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim konusunda beklentilerini paylaştı. İlçede görev yapan ve adaylık eğitimleri devam eden 48 Sözleşmeli Öğretmenle Perşembe günü Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Kaymakamı Nevzat Şengök, şunları söyledi:
“Eğitim öğretim faaliyetleri bakımından Hatay’ın en başarılı ilçesinde görev yapıyorsunuz. Bugüne kadar bu başarıyı sağlamış tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, velilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıyı daha da ileriye götürmek için sizler de bayrağı teslim aldınız. İnşallah sağlıklı, başarılı bir meslek hayatınız olur. Çocuklarımız sizlere emanet. Onları sadece öğretim boyutu ile değil, eğitim boyutuna da önem vererek iyi bir insan olmalarını sağlamak çok önemlidir.”
Aday Öğretmenlerin isteklerini dinleyen Kaymakam Şengök, kendisine sorulan soruları da cevaplandırdı.
-Mehmet Özgün-