Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kimyeci’den HATSU’ya sert sözler

HATSU, rastgele kazılarıyla her

HATSU, rastgele kazılarıyla her yeri delik-deşik etti. Antakya, toz-toprak ve çamurdan geçilmiyor. Milletimiz bunu hak etmiyor.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, sosyal medya üzerinden ve zaman zaman HATSU ile BŞB Meclis toplantılarındaki konuşmalarında HATSU’ya ağır eleştiriler yöneltiyor. Kimyeci, HATSU’nun gelişigüzel kazılarıyla memleketin her tarafını delik deşik ettiğini savundu.
Kimyeci’nin son eleştirilerinden ana başlıklar şöyle:
-Bizim ne Büyükşehir Başkanı’yla, ne de Hatsu Genel Müdürü ile kişisel bir sorunumuz yok. Milletimin hakkını arıyorum. Her şeyi yüzlerine söylüyorum.
-Açıkdere, Altınçay, Ürgenpaşa, Saraykent, Tanışma Derelerinin Büyükşehir tarafından bir an önce temizlemesini milletimiz adına istiyoruz.
-Derelere, çaylara ve Asi Nehri’ne akan kanalizasyon sularının hemen engellenmesini, milletimiz adına talep ediyoruz. Asi, açık lağıma dönüştü.
-Derelerin ve çayların temizliğini yapın. Pis sular derelere akıyor. ‘Kokudan ve sivrisinekten kurtarın bu milleti’ diyoruz. Maalesef yapılmıyor.
-Aykome’de altyapı kurum ve kuruluşları var. Büyükşehir ve Hatsu, rastgele işleriyle eşgüdüm ve koordinasyona uymayı beceremiyor.
-Örneğin, K.Dalyan Mahallesi Hatsu’nun su deposunda çatlak var. ‘Acil burayı tamir edin, su boşa akıyor’ diye ikaz ediyoruz. Yapmıyorlar. Yazıktır. Bir başka örnek Avsuyu… Burada da aynı beceriksizlik söz konusu. Her taraf böyle… Abone bağlantıları yapılmıyor, milletimiz isyan ediyor.
-Örneğin, Gazi Mahallesi’nde ana hattı döşediler, ama 1 yıldır ara bağlantıları yapmadılar. Malzeme serdik, milleti tozdan topraktan kurtardık.
-Memleket, Hatsu’nun rastgele kazılarıyla delik deşik. Toz, toprak, çamurdan geçilmiyor. Milletimiz bunu hak etmiyor. -Cemil Yıldız-