Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa Spor Haberleri

Hatayspor, yenilgiyi, DIALLO’nun yokluğuna

Hatayspor, yenilgiyi, DIALLO’nun yokluğuna ve şanssızlığa bağladı!
Hatayspor adına, Pazar günkü Ümraniyespor maçı sonrası bir değerlendirmede bulunan Murat Sönmez, maçta Diallo’nun yokluğunu hissettiklerini ve şanssızlığın yenilgide etken olduğunu söyledi. Maç sonrası görüş bildiren Murat Sönmez, Hatayspor’un, futbolunu sahaya yansıtamadığını, rakibin maçta bir defa kalelerine gelip golü bulurken, Bordo-Beyazlı ekibin ise saysız gol pozisyonundan yararlanamadığına dikkat çekti ve şunları söyledi:
“Özellikle Diallo’nun olmaması; oyunun bütününde, oyun kurgumuzda ve oyun kurmada sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Etkin değildik, Hatayspor’un geçmiş müsabakalarda etkinliğini bugün ortaya koyamadık. Ama ona rağmen, bariz olarak oyunda bir üstünlüğümüz vardı. Rakip kale önündeki etkinliğimiz, birçok gol pozisyonumuz oldu. Belki talihsiz bir gol yememiş olmasaydık, girdiğimiz pozisyonlarda iyi oynamamıza rağmen galibiyetle çıkan taraf biz olacaktık, ama olmadı. Kale önünde biraz daha becerikli işler yapabilirsek, pozisyon üretmede sıkıntımız yok. Kanatları kullanma da sıkıntımız yok, ama bugün özellikle oyunun dönüşümünde çıkarken kaptırdığımız paslar, oyun kalitemizi biraz aşağıya doğru çekti. Tabi ilk yılımız Hatay’da. Endişe duyulacak, kaygı uyandıracak bir takımımız yok. Takım, kaliteli oyunculardan oluşuyor. İyi oyun oynuyoruz, iyi pas yapıyoruz, iyi mücadele ediyoruz, ama bugün olmadı. Bundan sonraki müsabakalarda skoru yanımıza almak zorundayız, ki skorla biçimlenen bir ligdeyiz. Geçmişte oynadığımız oyunu bundan sonraki müsabakalarda da sahaya yansıtırsak, Lig’i Hatay’a yakışacak bir noktada bitireceğimizi düşünüyoruz.”
TAŞDEMİR HATAYSPOR’U BEĞENDİ
Ümraniyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 1-0 galip geldikleri maçta Hatayspor’u beğendiğini söyledi. Maç bitimi gazetecilere maçı değerlendiren, Ümraniye Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, şunları söyledi:
“Hatayspor, takım oyununu iyi oynayan, geçen seneki oyuncuların bu yıl daha coşkulu oynadığı bir ekip. İyi de gidiyorlardı. Biz de ilk yarı oyun olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bulduğumuz pozisyonu gole çevirmesini bildik. İkinci yarı rakip çok baskılı oynadı. Bir iki tane de çok net pozisyon kaçırdılar. O da biraz bizim şansımız oldu, ama biz de doğru kontralara çıkabilseydik, belki birazcık daha farklı olabilirdi. Hatayspor, iyi takım. Buradan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyum. Bundan sonraki maçlarında da Hatayspor’a başarı dilerim.”

Afyon Maçı Cumartesi Günü
Hatayspor, Lig’deki 12.hafta maçında Y.Afyonspor ile karşılaşıyor. Afyonspor-Hatayspor maçı 10 Kasım Cumartesi günü Afyon stadında saat 13.30’da oynanıyor.

Mirkan, Dıallo Sakat
Sakatlara TOM da eklendi
Hatayspor’da iki önemli futbolcu Diallo ile Mirkan’ın sakatlıkları sürüyor. İki futbolunun da hafta sonu oynanacak Afyon maçına yetişmeleri zor gözüküyor. Bu arada, Ümraniye maçında oyuna girdikten 8 dakika sonra sakatlanan Tom’un da tedavisine başlanırken, Afyon maçında oynama olasılığı çok az.