Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa Spor Haberleri

M.Cem Hanoğlu Konya-Trabzon maçında

M.Cem Hanoğlu Konya-Trabzon maçında

İlimizin süper yardımcı klasman hakemi Mehmet Cem Hanoğlu, bugün Konya’da oynanacak olan Konyaspor-Trabzonspor maçında görevli. M.Cem Hanoğlu yanı sıra, diğer yardımcı hakem Serkan Olguncan, maçın hakemi ise Halis Özkahya.

 

Süper lig’de ilk 4

Hatay Amatör Süper Ligi’nde sezon bitiminde ilk 4 sırayı alarak Play-Off’a yükselen ekipler ile puanları açıklandı. Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Lig bitiminde ilk 4 sırayı puanlarıyla beraber şöyle açıkladı: Armutlu: 54 Puan; Reyhanlı: 42 Puan; Defne 2013 Spor: 41 Puan; Gözcüler: 37 Puan; İlk 4 sıraya girerek Play-Off oynamaya hak kazanan takımlar, Play-Off’a da şu puanlarla girecek: Armutlu: 3 Puan; Reyhanlı: 2 Puan; Defne 2013 Spor: 1 Puan; Gözcüler                : 0 Puan.

 

Gümüşhanespor seyircisiz

Hatayspor’un yarınki Gümüşhanespor maçında ev sahibi ekip seyirci bulunduramayacak. MKE Ankaragücü ile oynadığı maçta olaylara neden oldukları gerekçesiyle, Gümüşhanespor taraftarlarının bu eylemi kulübe mal edildi ve lider, 5 maç saha kapama cezası aldı. Gümüşhanespor, yarın Hatayspor önüne seyircisiz çıkacak. Hatayspor seyircileri ise tribünde yer alabilecekler.

 

Kırıkhanspor cezalı

Yarınki maç seyircisiz

Kırıkhanspor, yarınki maça seyircisiz çıkıyor. Son hafta Dersimspor ile oynadığı maçta olaylar çıkan Kırıkhanspor, TFF Disiplin Kurulu’nca cezalandırıldı.  Saha kapama cezası alan Kırıkhanspor, yarınki Pazarspor maçında seyisiz sahaya çıkacak.

 

Hatayspor taraftarı Gümüşhane yolunda

Hatayspor taraftarı bir grup, yarınki Gümüşhane maçı için bu şehre gidiyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs tahsisiyle, 30-40 civarında taraftarın Gümüşhane’ye gideceği ve Hatayspor’u tribünden destekleyeceği belirtiliyor.

 

2.lig’de puan durumu

1.Gümüşhane     49

2.Ankaragücü      46

3.Menemen         40

4.Hatayspor         39

5.Nigde B.            38

6.Karşıyaka          37

7.Eyüpspor           36

8.Kastamonu       35

9.Sarıyer               32

10.Etimesgut       30

11.Aydınspor       30

12.İnegölspor      29

13.Bugsaşspor    27

14.1461 Trabzon                25

15.Tuzlaspor        24

16.Tokatspor        21

17.Kırklareli          20

18.Erciyesspor    -1

 

Erzin deplasmanda

Türkiye 3. Ligi’nde ilimizi temsil eden 3 ekipten biri olan Erzin Belediyespor, bu hafta deplasmana çıkıyor. Erzin, yarın Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. Maç, Doğan Seyfettin Atlı Stadı’nda saat 13.00’te başlıyor. Maçın hakemi Baskın Karaca.

 

Kırıkhanspor-Pazarspor

Kırıkhanspor, haftayı evinde geçiriyor. Sarı-Lacivertliler, yarın Pazarspor ile oynuyor. Kırıkhanspor’un Karadeniz ekibi ile maçı yarın Kırıkhan Stadı’nda saat 13.00’te başlıyor. Kırıkhan-Pazarspor maçını Hakem Eşref Sarı yönetecek.

 

Payas-Darıca

Payasspor, evinde. İlimizin 3. Lig temsilcilerinden Payasspor, yarın Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maç, Payas’ta saat 13.00’te başlıyor. Maçı, Hakem Mustafa Büyükgiray yönetecek.

 

2.lig’de haftanın maçları

Hatayspor’un yer aldığı Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grubu’nda yarın oynanacak olan maçlar toplu olarak şöyle:  Gümüşhane-Hatay; 1461 Trabzon-Kastamonu; Tokat-K.Erciyes; Eyüp-Bugsaş; Karşıyaka-Kırklareli; Niğde-Ankaragücü; Sarıyer-Tuzla; Etimesgut-Menemen; İnegöl-Aydın