Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap kuyruğu

Em.Tuğg. Naim Babüroğlu’nun, sunumu

Em.Tuğg. Naim Babüroğlu’nun, sunumu ardından kitaplarını imzalama etkinliğinde sevindirici bir gelişme yaşandı; Kitap kuyruğu oluştu.

Gazetemiz Yazarı Naim Babüroğlu, kitaplarını imzalarken büyükçe bir kuyruk oluştu. Yüzlerce kişi, “Bir Devletin Çöküşü” ile “Beni Hatırlayınız” adlı kitaplarından alabilmek ve imza attırmak için Naim Babüroğlu’nun standı önünde uzunca kuyruklar oluşturdu Birçok okur, kuyruğa girmenin sevimsiz olsa da, Babüroğlu gibi strateji uzmanı emekli bir askerden Ortadoğu ülkemiz ve ilimizle ilgili geleceğe dair öngörüleri öğrenmenin ve duymanın önemli

olduğunu, bu anlamda kitabı imzalatmanın anlamlı olacağını düşünerek dakikalarca kuyrukta beklemeyi göze aldıklarını belirttiler.
Babüroğlu da 2 saat süreyle kitaplarını imzalamayı sürdürdü, ardından sosyal medyada şu değerlendirmede bulundu:
“Antakya’da sevindirici bir gelişme oldu. Atatürk’ün emaneti medeniyetler şehri Hatay’daki söyleşi ve kitap etkinliğinde değerli hemşehrilerimin gösterdikleri ilgiye ve teveccühe sonsuz teşekkürler. Sağ olun, var olun. Hatay’lı hemşehrilerime ve değerli okurlara kitaplarımı imzalamaktan büyük bir onur duydum.”
-Cemil Yıldız-