Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap okuma etkinliğine yoğun katılım …

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE),

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Halk Kütüphanesi, İskenderun Gençlik Merkezi ve Yükseliş Koleji ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen “İskenderun Kitap Okuyor” etkinliği yoğun katılım eşliğinde Sahil Anıt Alanında gerçekleştirildi.
Toplumun okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve toplumda okuma farkındalığı oluşturabilmek amacıyla başlatılan “İskenderun Kitap Okuyor” etkinliği, birçok kamu kurum ve kuruluşları ve Milli Eğitim’e bağlı okullarla birlikte; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Halk Kütüphanesi, İskenderun Gençlik Merkezi ve Yükseliş Koleji’nin işbirliği ile gerçekleşti.
“Kitabına Al, Anıta Gel” sloganıyla duyurulan etkinliğe, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılmış olması kitapseverleri çok memnun etti. Etkinliğe katılarak, çocuklar ve gençlerle sohbet eden İskenderun Kaymakamı Recep SOYTÜRK organizede emeği geçen bütün kurumlara teşekkür etti.   -Mehmet ÖZGÜN-