Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Masa tenisine yoğun ilgi …

Hatay Büyükşehri Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın girişimleri ile Hatay’a kazandırılan, Türkiye’nin en büyük 2’nci kompleksi olma özelliği ile öne çıkan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, çocukların ve gençlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmesi için imkânlarını seferber etmesiyle ön pala çıkıyor.
Birçok branşta uzman eğitmen kadrosu ile eğitim imkanı sunan kompleks, çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunarak mutluluklarına vesile olmaya devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sağlıklı yaşama yönlendirmek amacıyla hayata geçirilen komplekste açılan masa tenisi kursuna özellikle minikler yoğun ilgi gösteriyor.
Çocukların düşünce gücü ve refleks gelişimi adına başlatılan kurs sayesinde minikler, hem spor yapıyor hem de sosyalleşerek eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor. Açılan kurslar ile çocukların yaz tatillerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerini hedeflediklerinin altını çizen HBB yetkilileri, isteyen tüm çocukların ücretsiz masa tenisi kursundan faydalanabileceğini belirtti. Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR