Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memur Sen üyelerine gayrimenkul alımında: % 20 İndirim

Hatay Memur Sen, il

Hatay Memur Sen, il merkezinde iki ayrı firma ile sözleşme imzalamak suretiyle, üyelerine uygun koşullarda gayrimenkul edinebilme imkanı tanıyor.

Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği, Fuzulev Firması ile imzaladığı protokol kapsamında, üyelerine; konut, araç, arsa ve dükkan alımlarında, hizmet bedeli üzerinden % 20 oranında indirim imkanı sağladı. Protokol gereği, Memur Sen üyelerine firmanın sağladığı faizsiz konut-araç-arsa ve dükkan alım hizmeti için hizmet bedeli üzerinden yüzde 20 oranında indirim sağlanacağı belirtildi.
Anlaşma protokolü, Memur Sen Hatay İl Temsilcisi Hasan Urhan ve Memur-Sen Başkan Vekili Feleytun Fatih Gönç tarafından imzalandı. Konu hakkında bilgi veren Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi Hasan Urhan, şu bilgileri verdi:
“Üyelerimize sağladığımız hizmetler ile hizmet sendikacılığı yönünde alternatifi olmayan bir sendikayız. Sadece kişisel kariyer olarak değil, üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarına, sosyal, kültürel ihtiyaçlarına, gerek gezilerle, konferanslarla, kişisel gelişim seminerleriyle katkı sunuyoruz. Bu çerçevede çeşitli firmalarla indirimli protokoller imzalıyoruz.
Üyelerimiz için İndirim avantajı sunan protokoller imzalamaktan dolayı çok mutlu-yuz. Memur-Sen üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmala-rımız devam edecek. Bu yaptığımız protokol de bunlardan bir tanesi. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.”
Hatay Memur Sen, Fuzulev Firması yanı sıra Alkanlar Yapı ile de bir sözleşme imzaladı. İmzalanan bu protokol ile beraber sendika üyelerine Alkanlar’dan alışveriş sırasında % 6’lı bir indirim uygulanacak. Memur Sen üyesi kamu çalışanları, Alkanlar Yapı’dan alışveriş etmek istediği takdirde, % 30’u peşin, aylığı 2000 TL’den, % 6 indirimli ve 2018 yılında teslimi koşuluyla konut edinebilecekler.
-Mehmet Özgün-