Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milyonlarca gönül bir olduk

CHP’nin önemli ismi Selin

CHP’nin önemli ismi Selin Sayek Böke, hafta sonu Hatay’da; Arsuz, Karlısu ve Üzümdalı’nda idi:
Milyonlarca gönül bir olduk
Hayır’lısıyla 16 Nisan’da huzurlu günlere adım atacağız…

CHP’nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, hafta sonu Hatay’daydı. CHP’nin önemli isimlerinden Selin Sayek Böke, Cumartesi günü Arsuz’da düzenlenen ekonomi konulu bir panele katıldı. BÖKE, Pazar günü de Antakya’ya bağlı Karlısu ve Üzümdalı Mahallelerinde açık hava toplantıları yaptı, ev ziyaretlerinde bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin iki günlük Hatay ziyareti ve temaslarındaki mesajları özetle şöyle:
-Türkiye’nin kaynakları heba ediliyor, yandaşa akıtılıyor. Halkın varlığıyla yapılanlar lütuf gibi sunuluyor. Keyfi düzene HAYIR…
-Kimsenin endişesi olmasın. 16 Nisan’da Anadolu’nun yiğit kadınları Türkiye’nin karanlığa savruluşuna Hayır’lısıyla dur diyecek.
-Bugün evimdeyim! Arsuz’da, Türkiye’nin ihtiyacı olan kalkınma hikayesini ve yerel kalkınmayı konuşacağız. Yakında olan herkesi bekliyorum.
-Yola ‘hayırlı bir gelecek mümkün’ diyerek çıktık. Milyonlarca gönül bir olduk. Hayır’lısıyla 16 Nisan’da huzurlu günlere ilk adımı atacağız.
-Kuralların değil, keyfiyetin hakim olduğu düzenlerde ekonomi yürümez. Yatırım olmaz, istihdam ve büyüme olmaz. Saray düzeni Türkiye’ye kaybettiriyor. Ülkemizin gücünü heba ediyor.
-Saray düzeni, Türkiye’nin en büyük ekonomik riski. Düşüncesizce atılan her adım, ağızdan çıkan her söz insanımızı rızkından ediyor.
-Türkiye’nin Hayır’ına gönül vermiş milyonlarız. Bir araya gelince çok güçlüyüz. Ayrışmadan, yabancılaşmadan yan yana geleceğe yürüyoruz.
-Türkiye ekonomisi son 7 yılın en düşük büyümesini gördü. Hızla gücümüzü kaybediyoruz. Tek adam düzeninin bedelini bütün ülke ödüyoruz.
-HAYIR’lı sabahlar. Günümüz aydınlık, neşemiz bol olsun. Hayırlısıyla rahat bir nefes alacağımız, huzurlu yaşayacağımız günler yaklaşıyor.
-Ve bugün, bizler; annelerimizin umutlarını, çocuklarımızın mutluluklarını kaybetmemek için, geleceğimiz için HAYIR diyoruz. -Cemil Yıldız-