Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

“Minikler Semt Sanat Atölyesi”nden ilk etkinlik …

Çocuk şenliği ile eğlenceye başlangıç …

Hatay’da sanata yön vererek geleceğin mimarı olan çocukların ve gençlerin kişiliklerinin şekillenebilmesi adına hayata geçmeye hazırlanan “Semt Sanat Atölyesi” çocuk şenliği ile miniklere merhaba dedi.
‘Semt Sanat Atölyesi’nin drama salonunda gerçekleştirilen çocuk şenliğinde minikler, çeşitli yarışmalar, mini disko ve sevilen çizgi kahramanların maskot kostümleri eşliğinde doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.
Hem sanat atölyesinin tanıtımını gerçekleştirmek, hem de verilecek eğitimlerle ilgili ailelerin sorularına cevap vermek amacıyla gerçekleştiren etkinlikte, yüz boyama, sosis balon ve sürpriz hediyelerle de buluşan minikler unutulmayacak bir gün yaşadı.
Her yaştan çocuğun yoğun ilgi gösterdiği eğlenceli etkinlik sonrasında duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, etkinlikte emeği geçen ‘Semt Sanat Atölyesi’nin tüm görevlilerine teşekkürlerini iletti.
Atölye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Hatay halkının sanatla olan ilişkisini güçlü kılmak ve çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla verilecek olan yaratıcı drama, tiyatro, kişisel gelişim ve diksiyon kurslarına kayıtların devam ettiğinin altı çizilerek; aynı zamanda Semt Oyuncuları tiyatro ekibinde belirli bir ücret karşılığında çocuk ve yetişkin oyunlarında görev alacak oyuncular arandığı ifade edildi. Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR