Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ öğrencilerinden bilinçli nesil hamlesi

Ellerine kazma kürek aldılar,

Ellerine kazma kürek aldılar, fidanları toprakla buluşturdular

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Antakya Meslek Yüksekokulu, Basın ve Yayıncılık ile Büro Yönetimi Bölümü öğrencileri, bilinçli nesil olmanın gereklerini en iyi şekilde yerine getirdi ve çok sayıda fidanı okul bahçesinde toprakla buluşturdu.
Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Soner Soylu, Müdür Yardımcıları Rıfat Öztürk ve Ahmet Temiz, Toplumsal Hizmet Projeleri dersi Öğretim Görevlisi Hasan Çiçekli, Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Selda Asker’in de katıldığı etkinlikte öğrenciler, ellerinde kazma kürekle okul bahçesinde bir araya geldi ve fidanları tek tek toprakla buluşturdu.
Öğrencileri ile birlikte günün anlam ve önemime yakışır bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Toplumsal Hizmet Projeleri dersi Öğretim Görevlisi Hasan Çiçekli, etkinliği büyük bir keyif ile gerçekleştiren doğa tutkunu öğrencilerine ve desteklerinden dolayı okul yönetimine teşekkür etti.
21 Mart Dünya Ormancılık Gününde hayata geçirilen etkinlikte, Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve öğrenciler bir arada olmaktan, daha yaşanılabilir bir doğaya destek vermekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Faydalı etkinliğe daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Soner Soylu, bu kez ilerleyen zamanlarda öğrencilerin de faydalanmasını ümit ettikleri meyve ağacı fidanlarını toprakla buluşturduklarını dile getirdi ve “Fidanların dikileceği noktaların belirlenmesinden, dikilmesine ve can suyunun verilmesine kadar bizzat takip ettiğim etkinlikte öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sergiledikleri performans takdire şayandı. Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için doğayı korumalı ve daha fazla ağaç dikimine önem vermeliyiz. Etkinlikte emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Antakya Çevre Koruma Derneği (AÇKD) Başkanı Selda Asker’de, duyarlılıklarından ve yeşil bir doğaya katkılarından dolayı Öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.   -Mehmet ÖZGÜN-