Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ’lü Akademisyen Dr. Mert Nezih Rifaioğlu’na

En İyi Makale Bilim

En İyi Makale Bilim Ödülü

Yaşayan Şehirler Türkiye Platformu liderliğinde, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi Akademik İşbirliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Van Valiliği destekleri, Univercity Park ve Van Büyükşehir Belediyesi sponsorluğu ile 3 ana kategoride toplam 28 ödül İzmir’de kazananlara takdim edildi.
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nün; yaşamlarımızın temelini oluşturan, geleceğimizi tasarlayıp inşa eden, disiplin ayırmaksızın şehir ve yaşayanlarıyla ilintili başarılı çalışmalara imza atmış akademisyenlerin ödüllendirilmesi ile ilgili tüm Üniversitelere yapmış olduğu yarışma çağrısına istinaden yapılan başvurular arasından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mert Nezih Rifaioğlu “En İyi Makale” Bilim Ödülü’nü kazandı.
Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi-Türkiye Milli Komitesi’nin hazırladığı Conservation of Cultural Heritage in Turkey isimli kitapta basılan Conservation and Management Requirements for Rural Cultural Landscapes of Antakya başlıklı eseriyle ödüle hak kazanan Dr. Öğr. Üyesi Mert Nezih Rifaioğlu’na ödülünü Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Cemali Dinçer takdim etti. Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ödül törenine Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Valiler, Rektörler, Akademisyenler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreterleri katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın özel izniyle, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden 21 kişilik ekibin el işçiliği ile ürettiği, Van Müzesi’nde yer alan Selçuklu dönemine ait tarihi bronz kandil, ödül kazananlara takdim edildi.-Cemil Yıldız-