Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ’nün sürpriz ziyaretçileri:

Okul Öncesi Minikler Ana

Okul Öncesi Minikler

Ana sınıfı öğrencilerinden oluşan bir grup minik, Mustafa Kemal Üniversitesi’ne (MKÜ) ziyarette bulundu.

Antakya’daki okul öncesi eğitim kurumlarından Latife Hanım Anaokulu’nun öğrencileri, eğitim ve öğretim çerçevesinde, bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesi’nin misafiri oldular. Ana sınıfı öğrencileri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Hallaçeli’nin rehberliğinde, Fizyoterapi öğrencileri ile tanışma fırsatı buldular. Bu süreçte, ana sınıfı öğrencileri, üniversitede verilen lisans derslerine de kısa bir süreliğine tanıklık ettiler, öğrencilerle kısa bir süre sohbet ettiler.
Minikler, daha sonra, Hatay Sağlık Yüksekokulu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emel Teksöz ile bir araya geldiler. Anaokulu öğrencileri, üniversite bünyesinde bulunan Terapötik Oyuncak Müzesi’ni de gezdiler. Yrd. Doç. Dr. Emel Teksöz, Müze’de bulunan, hasta çocuklar için yapılmış oyuncak bebeklerin hikâyesini öğrenciler ile paylaştı. Anaokulu öğrencileri, bebekleri merakla izlerken, sağlık ile ilgili sorularına da cevap aldılar.
Gezi programı, sosyal alanlar ve çarşı alanlarının ziyareti ardından yerleşke içerisinde minibüsle küçük bir dolaşımla son buldu.-Cemil Yıldız-