Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nehir, ‘Çocuklarımız Geleceğimiz’

Samandağ Belediyesi yüzme kurslarına

Samandağ Belediyesi yüzme kurslarına yüzlerce çocuk katılıyor

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği yüzme kurslarına büyük ilgi var. Halen yüzlerce çocuk yüzme öğrenmek üzere ilçe belediyesinin açtığı kurslara katılıyor.
Samandağ’da boğulmaların önüne geçmek ve gençlerin sosyalleşmesini sağlamak için Samandağ Belediyesi tarafından yüzme kursu açıldı. Dünyanın en uzun sahillerinde biri olan Samandağ sahilinde RİP akıntılarından kaynaklı boğulma vakalarının yaşanmasının önüne geçmek için, Samandağ Belediyesi, yaptırdığı bilimsel araştırmanın yanında ücretsiz kurslar ve eğitim çalışmalarıyla bu amaca hizmet etmek istiyor.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan ve devam eden yüzme kursunu bu çalışmaları kapsamında ziyaret etti. Mithat Nehir, ziyaretinde, kurs eğitimcilerinden bilgi aldı ve yüzme kursiyeri çocuklarla sohbet edip şu açıklamayı yaptı:
“Denizi olan bir ilçede yaşıyoruz. Denizimiz olmasına rağmen, yüzme bilmemek bir eksikliktir. Bu kurslarda 350 gencimize yüzme eğitimi veriyoruz. Yüzme kurslarımızda hedef büyüterek daha fazla gencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Bu kurslar sayesinde çocuklarımızın sosyalleşmesini, eğlenmelerini ve yüzme öğrenmelerini amaçlıyoruz. Çocuklarımızın, mutlu ve yarınlara daha özgüvenle bakabilmesini istiyoruz. Güzel zaman geçirdiklerini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bunun için de sosyal aktivitelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” -Cemil Yıldız-