Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ottoman her yerde

Asistan Osmanoğlu, Afyon ve

Asistan Osmanoğlu, Afyon ve Uşak Valileriyle görüştü…
Termal turizm anlatıldı

Ottoman Palace Oteli yöneticilerinden, Asistan Yasemin Osmanoğlu, otel tanıtım ziyaretlerine devam ediyor. Osmanoğlu, son olarak Afyon ve Uşak Valilerini makamlarında ziyaret etti ve ikili görüşmeler yaptı. Ottoman Palace, her iki Vali ziyaretlerini şöyle değerlendirdi:
“Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’la Valilik makamında gerçekleştirdiğimiz ikili görüşmede,
Sayın Vali ve Sayın Osmanoğlu, el birliğiyle, ülkemize turist çekmek için; ekonomik, kültürel ve teknik çalışmaların tümünü ele alıp, gerekirse il il ve ülke ülke gezip Türkiye’nin dünya üzerinde rastlanmayan özelliklerini anlatacaklarını dile getirdiler. Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım beyefendiye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Güngör Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Yasemin Osmanoğlu, protokol programları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere gittiği Uşak’ta ise Vali Sayın Ahmet OKUR’un misafiri oldu. Osmanoğlu’na ziyareti dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Uşak Valisi Okur, Yasemin Osmanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.” -Cemil Yıldız-