Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Renk vermediler!

ATSO Seçimleri öncesinde Ayakkabıcılar

ATSO Seçimleri öncesinde Ayakkabıcılar Odası üyeleri bir araya geldi

“Büyük bir aileyiz, aramıza kimse nifak sokamaz, iki Başkan adayına da başarılar”

Antakya Ayakkabıcılar Odası yönetici ve üyeleri, yaklaşan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Seçimleri öncesinde bir araya geldi. Sektörün önde gelen ağabey ismi Mehmet Alkan ile Oda Başkanı Gökhan Oral’ın koordine ettiği toplantıda verilen mesajlar, sektördeki isimlerin bugüne kadar sürdürdüğü birlik ve beraberliği aynen devam ettireceği, hiç kimsenin araya nifak tohumu sokamayacağı şeklinde oldu.
-BİRLİK MESAJI-
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimine sayılı günler kala Hacı Mehmet Alkan önderliğinde bir araya gelen ve birlik-beraberlik mesajları veren Ayakkabıcılar Odası üyeleri, seçimlerin huzur içinde geçmesini temenni etti.
Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan Oral, ayakkabıcı esnafının çok büyük bir aile olduğunu, bu ailenin içine hiç kimsenin nifak sokamayacağına dikkat çekerek, “Ayakkabıcı esnafı olarak her zaman doğrulardan yana olduk. Bu birlikteliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz” dedi.
Hacı Mehmet Alkan da yaptığı konuşmasında, ayakkabıcı esnafının çok büyük bir camiadan oluştuğuna dikkat çekerek, “Yıllardır Hatay’da ayakkabıcı esnafı olarak dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Ayakkabıcılar olarak aramıza kimsenin nifak sokmasına izin vermeyeceğiz. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Toplantıda söz alan üyelerin yaklaşan ATSO seçimleri öncesinde iki adaya da eşit mesafede olunduğu mesajı vermeyi yeğlemeleri ise dikkat çekti. -Cemil Yıldız-