Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ Belediyesi duyarlılığı:

İş Makinaları, Okullar Bölgesinde…

İş Makinaları, Okullar Bölgesinde…

Samandağ Belediyesi, son yağışlarla zarar gören okullar bölgesindeki yolu ele aldı. Bu yöndeki istek ve eleştiriler üzerine duyarlılık gösteren Samandağ Belediyesi ekipleri, dün sabah itibariyle bölgeye gönderildi ve çalışmalar başlatıldı. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ ilçesinde eğitim veren dört okula hitap eden yolun yapım çalışmalarına başlandığını bildirdi ve şu bilgileri verdi:
“Dört okulun (Ulubatlı Hasan Ortaokulu, Adem Nural Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Yüksel Acun Anadolu Lisesi) bulunduğu bölgede bulunan yolun siyasi malzeme yapılması üzücüdür. Kış aylarında yağışların başlamasıyla birlikte birçok il ve ilçe merkezinin doğal afetlere maruz kaldığını, can ve mal kayıplarının yaşandığını görmekteyiz.
Samandağ ilçesinde, yağışlarla beraber tarım alanlarında ciddi zararlar oluştuğunu bilmekteyiz. Hal böyleyken, bir yol üzerinden sosyal medya, yazılı ve görsel medya üzerinden belediyemize yönelik karalama kampanyalarının yapılması etik değildir.
Bilindiği üzere, bu okullarımızın giriş kapıları, çevre yolu çalışması güzergahındaydı. Çevre yolu çalışmalarının başlaması ile okulların arkasına düşen yol önem kazandı. Söz konusu yol ile ilgili belediyemiz tarafından gerekli çalışmalara ivedilikle başlanmış, fakat karşımıza çıkan mülkiyet sorunlarından dolayı çalışmalar sekteye uğramıştır. Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat Nehir’in gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu, mülk sahipleri ikna edilmiş ve bugün sabah saatlerinde çalışmalar tekrar başlamıştır. Yol yapım çalışmaları, Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından bizlerin nezaretinde sürmektedir.” -Yusuf Cemil Karaçay-