Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonluk Maçı

Hatay BŞB Kadın Basketbol

Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımı, İstanbul’da Beşiktaş’ı da devirdi

Hatay’ın Melekleri, Cumartesi günü Lig’in son maçında lider Yakın Doğu Üniversitesi ile Antakya’da oynuyor.

Maçın galibi şampiyon olacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda Beşiktaş takımına konuk oldu. 7 Nisan Cumartesi günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki maçı Hatay’ın Melekleri 60-73 kazandı. Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımı, bu galibiyetle puanını 43’e çıkardı, liderin puanı ise 44.
İstanbul’daki maçta, Hatay temsilcisi ilk çeyreği 14-12 yenik kapattı. İkinci çeyrekte daha derli toplu oynayan ve hücumda sayılar bulan Hatay’ın Melekleri, rakibini yakaladı ve devreyi de 4 sayı farkla, 31-35 önde kapattı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde, yani 3. çeyrekte farkı 7’ye çıkartan Melekler, bu çeyreği 48-55 önde kapattı. Maç bittiğinde ise skor tabelasında Beşiktaş: 60 – Hatay BŞB: 73 yazılıydı.
Bu galibiyetin ardından, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 23 maç sonunda 20 galibiyet ve 3 yenilgi ile liderin hemen altında 43 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Lider Yakın Doğu Üniversitesi’nin ise 44 puan bulunuyor.
Hatay BŞB-Yakın Doğu Üniversitesi arasındaki şampiyonluk maçı 14 Nisan Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda oynanıyor. -Cemil Yıldız-