Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satrançta Hatay Şampiyonu

Sümerler Ortaokulu Beden Eğitimi

Sümerler Ortaokulu

Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Günay, “Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Hatay’ı Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Hatay ili geneli ortaokullar arası gerçekleşen Satranç Şampiyonası’nda, Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu sporcuları Hatay birincisi oldu. Şampiyonluk kupasını havaya kaldıran Sümerler Ortaokulu takımının eğiticisi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Günay, “Hatay ili ortaokullar arası Küçükler Satranç Yarışması’nda 26 okul içerisinden sıyrılmayı başaran zeka küpü öğrencilerim il birincisi oldu, çok mutluyum. Onları seviyor, destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum. Çocuklar, yolunuz açık olsun. Bu arada Okul Müdürümüz Uğur Yurttagül, okulun diğer yöneticilerine, öğretmen arkadaşlarıma da destekleri için teşekkür ederim. Hatay’ı Türkiye Grup Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Hatay’da 26 okulun katıldığı ortaokullar arası Satranç Şampiyonası iki gün sürdü ve yarışmalar 6 tur üzerinden gerçekleşti. Yarışmalar sonunda ilk 4 dereceyi paylaşan okullar şunlar:
1.Sümerler O.O.
2.Doğuş Okulları
3.A.Okçular O.O.
4.S.dağ-Yeşilköy O.O.
Sümerler Ortaokulu Satranç Takımı’nı Hatay Şampiyonu yapan sporcular şunlar:
Nadiye Bereketoğlu, Umut Aslanyürek, Rasim Deniz Soydinç, Deniz Aslanyürek.
Okul Beden Eğitimi Öğretmeni, yarışmalarda iki gün boyunca çocuklarının yanında bekleyip destekte bulunan öğrenci velileri; Sabahat Bereketoğlu, Gülcan Aslanyürek, Dilek Soydinç ile Edibe Aslanyürek’e de duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. -Cemil Yıldız-