Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Savaş Çiftine Jest

Büyükşehir Başkanı Savaş’a, Harp

Büyükşehir Başkanı Savaş’a, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaretinde Plaket, Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi ziyaretinde ise eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’a “Onursal Üyelik” Plaketi verildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, hafta sonunda Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği ziyaretlerinde iki anlamlı jestle karşılaştı. Başkan Lütfü Savaş’a, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaretinde Şükran Plaketi takdim edilirken, eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’a da Muharip Gaziler Derneği ziyaretinde Onursal Üyelik Plaketi verildi. Başkan Lütfü Savaş’a plaketini, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever ile Dernek Yöneticisi Aliye Kuşçu birlikte verirken, Prof. Dr. Nazan Savaş’a da plaketini Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramiz Bakır verdi. Her iki Dernek ziyareti ardından, Başkan Lütfü Savaş, iki Derneğin başkan, yönetici ve üyelerine teşekkür etti, Şehitlerimizi saygıyla andığını bildirdi ve Gazilere uzun ve sağlıklı bir ömür diledikten sonra, bu vatan toprakları için Şehit ve Gazi olunduğunun altını önemle çizdi.
Savaş, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ndeki plaket takdimi sonrası şu kısa mesaja yer verdi:
“Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’nde kıymetli ailelerimiz ile bir araya geldim. Anlamlı plaketlerinden dolayı teşekkür ederim.”
Başkan Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, daha sonra Muharip Gaziler Derneği’ne gitti. Kurtuluş Caddesi’ndeki Dernek merkezinde Savaş çiftini 50’ye yakın Gazi karşıladı. Başkan Savaş, Gazilere teşekkür etti, bu vatan toprağının korunması ve devletin bekası için gazi olduklarını yineledi, teşekkür edip sağlıklı bir ömür diledikten sonra da şu kısa mesajı verdi:
Şehit ve Gazi, toprağı vatan insanı ulus yapan değerlerdir. Hatay Muharip Gaziler Derneğimizde Gazilerimiz ile bir araya geldim. Eşim Prof. Dr. Nazan Savaş’a vermiş oldukları Onursal Üye ünvanından dolayı teşekkür ederim.”
-Cemil Yıldız-