Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasete Mola

Milletvekili Türkoğlu, satranç oynadı…

Milletvekili Türkoğlu, satranç oynadı…

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sultan Daban, geçtiğimiz hafta sonunda Dörtyol ilçesinde, Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu’nu AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı’nda ziyaret etti, satranç sporunu, Hatay’daki çalışmaları ve gelecekle ilgili programı anlattı, bu arada isteklerini de bildirdi.
Milletvekili Bayram Türkoğlu, açıklamaları için Sultan Daban’a teşekkür etti ve şu değerlendirmeyi yaptı:
“Satranç tahtası, insan zihninin jimnastik salonudur ve bu jimnastik salonunda oynanan satranç da analitik düşünmeyi, sorumluluk almayı, düşünsel dünyamızı, tahmin becerisini geliştirir. Satrancın ülkemiz genelinde yaygınlaşması ve hüsnü kabul görmesindeki eşsiz çabaları münasebetiyle Türkiye Satranç Federasyonu’nu gönülden kutluyorum.
AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilâtımızı ziyaretleri sebebiyle Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sultan Daban’a, Dörtyol İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Selçuk Seda Kayhan’a ve Türkiye Satranç Federasyonu Dörtyol Temsilcimiz Sayın Muhsin Çelebi Arslantaş’a şükranlarımı sunuyorum.”
Sultan Daban, ziyaretini, elinde satranç takım ile gerçekleştirdi ve Milletvekili Bayram Türkoğlu’na bir takım hediyle etti, o arada taşları yerine dizmek suretiyle de kısa süreli bir oyun da gerçekleştirdi.   -Cemil Yıldız-