Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sömestr Umrecileri Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonunda

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonunda düzenlenen öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik Sömestr Umre Turu 2. kafile yolcuları için uğurlama töreni düzenlendi. Törene; Erzin İlçe Müftüsü Feyzullah Çalışkan, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri Uçak, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Yolcu, din görevlileri, Umre Bürosu personeli, umrecilerin yakınları katıldı.
Program, Antakya’da TOKİ Rasulullah Camii İmam Hatibi Miktad Kartal’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Yolcu’nun yolculuk öncesi son hatırlatmalarının ardından yapmış olduğu dua ile de son buldu.
Duanın akabinde, Erzin İlçe Müftüsü Feyzullah Çalışkan’ın başkanlığında, din görevlileri Mikdat Kartal, İsmail Acar, İlhami Akkaya ve Avni Kılıç ile Ferda Kaçar’ın rehberliğindeki Sömestr Servisli Umre 2. Kafilesi, Hatay Havalimanı’ndan kutsal topraklara uğurlandı.
Hatay İl Müftülüğü mesajında, “Umrelerinin hayırlara vesile olmasını ve makbul bir umre yapmalarını dileriz” denildi. -Adil Yeşildağ-