Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suriyeli öğrenci hayran bıraktı

İstiklal Marşını ezbere okudu

İstiklal Marşını ezbere okudu

İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi yılsonu etkinliğinde bir araya gelen öğrencilerin sahne performansı izleyenlerce alkışlandı. Geçici Eğitim Merkez’inde eğitim gören Suriyeli öğrencilerden Suriyeli Başar Mahsan’ın İstiklal Marşını ezbere okuması ise duygu dolu anlar yaşattı.
Programın açılış konuşmasını yapan İskenderun Mesleki Eğitim Merkez Müdürü Yusuf Yıldırım, “Kurumumuzda 520 civarında çırak ve usta eğitim görmektedir. Mesleki Eğitim Merkezi olarak sanayi esnaflarına çırak ve usta yetiştirmelerini sağlıyoruz. Şu ana kadar 10 bin kalfalık belgesi, 8 bin ustalık belgesi verildi. Kurumumuzda milli bilinci geliştirmek amacıyla İstiklal Marşı Okuma Yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizin yetişmelerinde emeği geçen tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
-KARDEŞİMİZSİNİZ-
Etkinliğe katılan Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ise, “Sizlerin sevinçlerinize ortak olmak için buradayız. Sizler, burada Türk dilini de öğreniyorsunuz. İnşallah yakın zamanda meslek sahibi de olacaksınız. Biz, Türk Milleti olarak sizleri bağrımıza bastık. Ekmeğimiz ve hanelerimizi sizlerle paylaştık. Çünkü siz bizim kardeşimizsiniz. Bizler Sizleri ülkemizde misafir ediyoruz. Burada hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz” mesajı verdi. -Adil Yeşildağ-