Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teksöz, THY’den Hatay’a ilgi göstermesini istedi

Hatay Esnaf ve Sanatkarları

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz, Türk Hava Yolları’ndan Hatay’ın Ankara İstanbul seferlerini arttırmasını ayrıca KKTC ile Antalya’ya seferler koymasını istedi. Teksöz’ün, “THY yetkililerine açık mektup” başlıklı yazısı şöyle:
“Adana/Ankara günde en az 3 sefer var. Hatay-Ankara ise 1 sefer. Sabah saat 06.15 gidiş, akşam 23.40 dönüş. Sayın yetkiler, bu saatlerde kışın sis oluyor. Ya seferler iptal ya da rötar… Olmaz beyler olmaz… Adana’ya git, işkence çek, sürün. Zaman, masraf, yakıt! Ne oluyor beyler? El vicdan! Hatay-Ankara günde 2 sefer rahat yapabiliriz. Sis olmayan saatlere ayarlayın. İşkenceye gerek yok. Geldik Kıbrıs konusuna… Hatay nüfusunun büyük bir bölümü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde işi var. Çalışan insanlar, okuyan öğrenciler var. Neden Kıbrıs uçuşlarını kaldırdınız da, sadece 1 özel firmaya bizleri mahkum ettiniz? Gelin fiyatlara bakın.
Düzeltin şu işleri Allah aşkına! Reis duyarsa çok kızar çok… Siz en iyisi çözün de biz şikayetçi olmayalım.” -Cemil Yıldız-