Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teksöz’ün anlamlı mesajı

Dokundurdu, düşündürdü! Hatay Esnaf

Dokundurdu, düşündürdü!

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz, sosyal medya hesabından verdiği uzun mesajında hem düşündürdü hem de siyasiler başta olmak üzere farklı kişilere dokundurmalar yaptı.
Birik Başkanı Kadir Teksöz’ün son 30 yıldaki tavrını ve davranışlarını da anlatan mesajı şöyle:
“55 Yaşındayım. Hayatımda kimseye kindarlık yapmadım. Hayatımda düşmanım olmadı. En çok kızdığım veya sinirlendiğim zaman dahi süre 5 dakikayı geçmez. Çünkü ben insanları ve doğayı çok seviyorum. Hayatımda siyaseti sevmedim. Bu benim şahsi fikrim. Siyaseten bir yere aday olmadım ve olmayı da düşünmüyorum. 55 Yaşındayım. Hiç bir siyasi partide kaydım yok. Nihat Matkap abimin, Fuat Çay abimin, Sadullah Ergin kardeşimin, Turan Çirkin abimin, Levent Mıstıkoğlu abimin ve daha nice ayrı ayrı partilere mensup insanlarla geçmişte de şimdide dostluğum devam ediyor.
Telefonla aradığım zaman, karşıdan gelen ses; Nihat Bey, ‘buyur Sayın Büyük Başkan’ der. Fuat Bey, ‘İyi ki varsın şu şehirde Kadir kardeş’ der. Sadullah Bey, ‘buyur kardeşim’ der. İzzettin Yılmaz ağabeyim, ‘Yapacağım bir şey var mı kardeşim’ der. ŞEFİK bey, ‘buyur can kardeş’ der.
Şimdiki siyasiler, il başkanları, ilçe başkanları, milletvekilleri hepsi beni sayar sever. Tabi ki bende sonsuz sayar severim. Bunu çok iyi biliyorum. Hiç kimseye, ama hiç kimseye kötülüğüm olmamıştır. Hala eski Valilerimizle, daire amirle-rimizle her zaman görüşür, iyi gün-de ve kötü günde beraber oluruz.
Benim bütün amacım, huzurlu bir Hatay. Kardeşlik, birlik, beraberlik ve güzel dostluklardır. Elini uzatana vücudumla köprü olurum. Affetmesini bilir, görmemezliğe gelirim. Sınır noktasına kadar tabi ki de…
Bütün derdim, esnaf kardeşlerimin, abilerimin sıkıntı ve sorunlarını çözmek, onlara yardımcı olmaktır. Ahdi vefayı çok iyi bilir, ömür boyu sürdürürüm. Nerde bir kırgın küskün var, barıştırmak için gerekirse bir günümü harcar, mutlaka düzeltirim. Akşam da yastığa başımı koyar, huzurlu uyurum. Kalın sağlıcakla.”
-Cemil Yıldız-