Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U-18 Kızlar Basketbol Şampiyonası Hatay’da

Türkiye Basketbol Federasyonu, U18

Türkiye Basketbol Federasyonu, U18 Kızlar Basketbol Şampiyonası’nın Hatay’da yapılması kararını verdi. Bu amaçla da önceki gün Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursaloğlu başkanlığında teknik bir toplantı gerçekleştirildi.
Büyük Antakya Oteli’nde yapılan toplantıya G.S. İl Müdürü Cemil Şensöz, Basketbol Federasyonu Temsilcisi Metin Gürbüz, Basketbol Hatay Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ile takım idarecileri ve antrenörler katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Hatay’da savaş varmış gibi bir algı oluşturanlara inat bu turnuvanın şehrimizde yapılması bizleri mutlu etti. Bir ay içinde ikinci kez Hatay’a böyle önemli bir organizasyonu veren Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na teşekkür ediyorum. İl Temsilcimize ve ekibine, ayrıca emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Basketbol Federasyonu Hatay Temsilcisi Banu Özdemir Mursal da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“TBF 2017 faaliyet takviminde yer alan U18 Kızlar Türkiye Şampiyonası’na 5 gün ev sahipliği yapmaktan onur duyacağız. Bize bu Turnuva’ya ev sahipliği yapma fırsatı veren TBF’ye ve TBF Başkanımız Sayın Hidayet Türoğlu’na, her zaman her organizasyonda yanımızda olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’a, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ve su sponsoru Işın Meşrubat’a teşekkür ederiz.”
İl Temsilcisi Mursal, tüm takımlara, 5 gün süre ile fair-play içerisinde sakatlıkların yaşanmayacağı bir turnuva dileğinde bulundu. Toplantı sonunda misafirlere ikramda bulunuldu ve hediyeler verildi.
-Cemil Yıldız-